Servicii GRATUITE

Masina la schimb

Vei primi o mașină la schimb, în momentul în care automobilul personal întră în procesul de reparație, în service-ul nostru. Serviciul este gratuit și disponibil oricărui client, indiferent de contravaloarea daunelor, în limita stocului disponibil.

Programare telefonica

Contactează-ne la telefon 0319474 și te programăm rapid pentru unul dintre serviciile oferite de noi. Suntem disponibili oricând ai nevoie și te ajutăm cu promptitudine în rezolvarea tuturor problemelor.

Decontare directă, rapidă și sigură

Repară-ți mașina gratuit în service-ul nostru! Firma noastra dispune de decontare directă cu toate companiile de asigurări, astfel că nu va trebui să plătești factura de reparație.

Intocmire dosar daune

Întocmirea dosarului de daune s-ar putea să-ți dea mari bătăi de cap, mai ales dacă nu ai alături un consilier specializat în astfel de proceduri. Tocmai de aceea, noi îți punem la dispoziție o persoană dedicată, care se va ocupa de problemă.

Piese originale omologate RAR

Calitatea este principalul nostru obiectiv și, din acest motiv, oferim garanția că toate piesele folosite sunt originale și omologate RAR.

Reparații auto în regim de urgență

Repararea autovehiculului tău este o prioritate pentru noi, așa că îți oferim servicii de reparații în regim de urgență, care se aplică încă din momentul completării dosarului de daune. Mașina ta va fi ca nouă în cel mai scurt timp!

Ridicare rapidă din service

Dupa efectuarea reparației, îți poți ridica mașina imediat din service, fără să fii nevoit să aștepți decontarea daunei din partea companiei de asigurări. Ne ocupăm de toate procedurile necesare și te ajutăm să treci rapid peste incident.

Tractare auto

Dacă alegi să îți repari mașina în service-ul nostru autorizat, îți punem la dispoziție în mod gratuit serviciul de tractare auto de la locul accidentului. Acesta este disponibil NON-STOP pentru toți clienții noștri.

Valet service

Nu ai timp sau disponibilitate să aduci mașina la noi? Nicio problemă, rezolvăm noi lucrurile pentru tine! Ridicăm mașina avariată de acasă și o aducem înapoi reparată, în cazul în care alegi să-ți repari mașina la noi.

CONTACTEAZA-NE USOR SI RAPID

CONTACT

  • dummy Str.Fabrica de Chibrituri Nr.48,Sect.5 Bucuresti, Cod postal 050183

  • dummy 0740.309.309

  • dummy contact@constatari-daune-auto.ro